Bad og våtrom

Vi hjelper deg med alt innen bad og våtrom

Håndverksgruppen Nytt Hjem har over 15 års erfaring med oppføring av bad, og har oppført og rehabilitert nærmere 500 bad de siste 15 årene. Vi er en Godkjent bedrift av Fagrådet for våtrom, og kan påta oss oppføring av nye og rehabilitering av gamle våtrom.

Vi stiller med fagutdannede håndverkere i alle ledd. Vi står som både prosjekterende, ledende og utførende bedrift, vi bringer inn de nødvendige faggrupper slik at du som oppdragsgiver kun har en bedrift å forholde deg til. Vi kommer på befaring både før oppstart, under oppføringen og etter ferdigstilling for at du som kunde skal kunne være 100% fornøyd.

Vi leverer et oversiktlig og detaljert tilbud der du som kunde kan se alle detaljer som skal leveres. Slik sikrer vi at du som kunde og vi som tilbyder har samme forståelse om hva som skal gjøres og minimerer sjansen for misforståelser.

Vi bistår alltid kundene med ideér, utnyttelse av rommet, valg av materiell og riktig belysning m.m.

Borettslag og sameier

Til dere som skal rehabilitere eller vurderer å rehabilitere bad, soilrør, trapperom, vaskerom og lignende, eller trenger en proffesjonell samarbeidspartner i utførelsen av vedlikehold av bygningsmassen.

Vi bistår med både prosjektering, ledelse og utførelse av prosjektet, samt oppfølging etter ferdigstilling. Vi skreddersyr all skjematur til det enkelte prosjektet, både for styret og til den enkelte beboer slik at prosjektet stjeler minst mulig tid fra den enkelte. Vi kan tilrettelegger showroom og valgmuligheter slik at dere kan ta valgene deres der bor. Vi gir alltid ekstra service og oppfølging av eldre og bevegelseshemmede beboere.

Håndverksgruppen Nytt Hjem AS er en bedrift som aldri tar snareveier for rask profitt. Vi utfører alltid arbeidene i hht. lover og forskrifter.

Ved alle prosjekter utarbeides alltid skreddersydde kvalitetssikringsskjemaer, kontrollskjemaer o.l.

Vi benytter alltid kvalitetsprodukter og seriøse underleverandører som vi stoler på. Ved å velge oss til deres prosjekt, velger dere kvalitet, struktur og seriøsitet.

Vi utfører også andre arbeider inne de fleste fagfelt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle